Νέα δεδομένα κατά της κυτταρίτιδας


shutterstock_433273975_page-0001

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα (PEFS, oedematous-fibrous-sclerous dermopanniculosis) είναι ένα τοπικό πρόβλημα του δέρματος που επηρεάζει το χόριο και το υποδόριο. Το δέρμα παρουσιάζει εναλλασσόμενες κοιλότητες και εξογκώματα που το κάνουν να μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού.

Σύμφωνα με τη σοβαρότητα του προβλήματος, μπορεί να έχει οζίδια όταν το αγγίζετε και το δέρμα να φαίνεται διαφορετικό χρώμα στις γύρω περιοχές.

Είναι ένα περισσότερο ή λιγότερο ορατό πρόβλημα, που εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι μηροί, οι γοφοί και οι γλουτοί.

clideo.com
clideo.com

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η κυτταρίτιδα είναι ένα σύνθετο και πολυπαραγοντικό πρόβλημα

Τα αίτια μπορούν να χωριστούν σε τρεις διαφορετικές ομάδες: πρωτογενείς και δευτερογενείς παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνιση κυτταρίτιδας και επιβαρυντικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επηρεάζουν την ταχύτητα και την ανάπτυξη αυτού του αντιαισθητικού προβλήματος

  1. Πρωτογενείς παράγοντες: αυτοί περιλαμβάνουν γενετικά αίτια και συνεπώς, το φύλο και την οικογένεια. Η κυτταρίτιδα επηρεάζει κυρίως τις γυναίκες αφού ένας από τους κύριους παράγοντες είναι οι γυναικείες ορμόνες, τα οιστρογόνα. Αυτές οι ορμόνες προκαλούν συσσώρευση λιπώδους ιστού στις περιοχές των γλουτών και των ποδιών, καθώς και αυξάνουν την πιθανότητα να συσσωρευτεί υγρό σε αυτές τις περιοχές.
  2. Δευτερεύοντες παράγοντες: αυτή η ομάδα περιλαμβάνει ορισμένες διαταραχές και φάρμακα που μπορούν να ενισχύσουν την κατακράτηση υγρών στους ιστούς.
  3. Επιβαρυντικοί παράγοντες: περιλαμβάνουν τα αίτια που παρεμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο την κυτταρική ανανέωση, όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η καθιστική ζωή.

Αντιμετωπίστε με αποτελεσματικό τρόπο την κυτταρίτιδα

CELLUSHOCK (18) - Αντιγραφή

CELLUSHOCK

Εμπνευσμένο από τις αρχές της φυτοθεραπείας και τα νέα δεδομένα στην ιατρική αισθητική, το CELLUSHOCK καλύπτει τις πολλές ανάγκες όσων αναζητούν μια πλήρη εντατική θεραπεία για το σώμα, η οποία καταπολεμά και προλαμβάνει τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Η ειδική του φόρμουλα  με θερμογόνο παράγοντα κατά της κυτταρίτιδας και με αποστραγγιστικά, δραστικά συστατικά, βοηθά στην απόρριψη τοξινών, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και μειώνει τη γύρω φλεγμονή, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Εκχύλισμα των σπόρων του γαϊδουράγκαθου περιέχει σιλυμαρίνη και σιλυβίνη δύο φλαβονοειδή με αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση (10 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε) , που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, ενισχύοντας τη δράση ανάπλασης στη σιλουέτα.  Καρνιτίνη, Φυσική καφεΐνη από green coffee bean &Coffea canephora) , Aesculus hippocastanum και Λεκιθίνη, σε μορφή λιποσώματος με φλεβοτονωτικές, αντιοιδηματικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

 

Μελέτη που διεξήχθη σε 20 εθελόντριες αποδεικνύει πως το cellushock μείωσε σημαντικά τη βαθμολογία του λίπους κατά μέσο όρο, ενώ η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώθηκε κατά -47% σε 28 ημέρες εφαρμογής . Η σταθερότητα του βάρους και τα φαινόμενα κατακράτησης νερού ελέγχθηκαν κατά τη διάρκεια της μελέτης.

CELLUSHOCK (2)

Βρείτε το CELLUSHOCK στο επίσημο δίκτυο συνεργατών μας

 

 

Δείτε τον κοντινότερο σε εσάς συνεργάτη μας εδώ: https://fskin.gr/pou-tha-vreis-ta-proioda-mas/