Σχετικά με το Brand

Φ: η “χρυσή τομή”, το κλειδί της ομορφιάς και της αρμονίας!

Τι είναι η χρυσή τομή;

Είναι το απόλυτο μέτρο της αρμονίας και της ωραιότητας, κάτι που αν το αντιληφθούμε σε βάθος θα μπορούσε να μας αλλάξει την ζωή μας προς το καλύτερο. Η έννοια της πολλαπλότητας των αναλογιών της “χρυσής τομής” (Φ) αντικατοπτρίζεται πολύ πληρέστερα στα πρότυπα λειτουργίας  τόσο  στους ζωντανούς οργανισμούς ειδικότερα όσο και η φύση γενικότερα.

Ακολουθώντας τους κανόνες της χρυσής τομής στην  F SKIN μας επέτρεψε να εξετάσουμε πολλούς δείκτες και παραμέτρους.

Μετά από πολυετή μελέτες, προσαρμοσμένες στη φιλοσοφία της ιατρικής αισθητικής, καταλήξαμε στις ιδανικές αναλογίες και συνδυασμούς καινοτόμων, ΕΞΥΠΝΩΝ συστατικών νέας γενιάς, για κάθε ανάγκη και πρόβλημα, δίνοντας μας την δυνατότητα εξατομικευμένων θεραπειών, βασισμένων στις δύσκολες ανάγκες του 21 αιώνα.

Η ακολουθία που αναπτύξαμε στα αποτελέσματα όλων των μελετών στις θεραπείες αλλά και στα προϊόντα αγωγής για το σπίτι το επιβεβαιώνουν. 

Skin Care Intelligence
Νοημοσύνη Στην Φροντίδα του Δέρματος

Η νοημοσύνη δεν είναι μια οντότητα, αλλά ένας συνδυασμός γνωστικών δεξιοτήτων  που γίνονται εμφανείς από συμπεριφορές που είναι προσαρμοστικές. Η ικανότητα ενός υποκειμένου να λύνει προβλήματα, να αποκτά πληροφορίες, να συλλογίζεται και να εκτελεί άλλες λειτουργίες.

Όλα τα συστατικά των προϊόντων της F SKIN λειτουργούν βάση αυτών των δεξιοτήτων.

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ: