Ανόργανα φίλτρα Προστασίας από την UV


Non Nano Ανόργανα φίλτρα Προστασίας από την UV ακτινοβολία:

Τα ανόργανα φίλτρα είναι ουσίες όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου (Zinc Oxide) και το διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide). Αυτό το είδος φίλτρων, γνωστά και ως “φυσικά” δεν απορροφούν, αλλά αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία μέσω μίας μεμβράνης σωματιδίων που καλύπτει την επιδερμίδα.

Σε αντίθεση με τα οργανικά φίλτρα, τα ανόργανα αποτελούν στο σύνολό τους φίλτρα ευρέως φάσματος, ενώ κρίνονται επίσης φωτοχημικά σταθερά και ασφαλέστερα για τον άνθρωπο.

Οξείδιο Του Ψευδαργύρου (Zinc Oxide)

Τα φυσικά (Ανόργανα) φίλτρα και ιδιαίτερα το το οξείδιο του ψευδαργύρου που περιέχει η TOTAL RESET SPF50, είναι μη τοξικά και δεν αντιδρούν όπως τα οργανικά φίλτρα.

Ως εκ τούτου θα έπρεπε να αποτελούν την πρώτη επιλογή για άτομα με ιστορικό αλλεργιών, γυναίκες στο στάδιο της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, καθώς και για τα παιδιά.

Μελέτη αποτελεσματικότητας προστασίας TOTAL RESET SPF50

Μελέτες in vitro που έγιναν για τον προσδιορισμό του δείκτη αντηλιακής προστασίας “SPF” στην TOTAL RESET DAILY DEFENCE, αποδεικνύουν πως ο δείκτης προστασίας ξεπερνά το SPF50 και μάλιστα κάτω από έντονη ακτινοβολία UV.

Ενώ η φωτοσταθερότητα μετά την ακτινοβόληση φτάνει στο 95,30%

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΩΤΟΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠO ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ
95,30%*