Επιγενετική και Νιοσώματα


F_SKIN_blue

Η εξέλιξη της Νέας εποχής στην Αισθητική Δερματολογία αναγνωρίζοντας τη νέα τάση στα καλλυντικά, η Βιοτεχνολογία ανάπτυξε τις βιομοριακές ουσίες σε νανοκλίμακα, για τη διερεύνηση της βιολογίας του κυττάρου και σε κυτταρικό και σε μοριακό επίπεδο.

Με πιστοποίηση στη χρόνια έρευνα, με καινοτόμες εργαστηριακές τεχνικές, και ειδικά τεστ όσον αφορά τα νέα συστατικά παρουσιάζει τα νέα συστήματα χορήγησης ενεργών συστατικών με τη χρήση νανοσωματιδίων. Αυτά τα απειροελάχιστα μόρια με πολύ μικρή διάμετρο από 50 έως 5000nm είναι ικανά να μεταφέρουν και να προστατεύουν δραστικές ουσίες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκαλώντας έτσι την φυσιολογική απορρόφηση των στοιχείων χωρίς να έχουμε αντιδραστικότητα στο δέρμα.

Η Νέα σειρά εξατομικευμένης αγωγής F SKIN για το σώμα στηρίζεται αποκλειστικά στη χρήση νιοσωμάτων ως μέσον μεταφοράς των ποικίλων ενεργών συστατικών που λειτουργούν ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας μείωση του λίπους, τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, την συρρίκνωση των ραβδώσεων, την αντιγήρανση του συνδετικού ιστού και την τόνωση- σύσφιξη του δέρματος.

F-SKIN-BODY-20pages_page-0002